Opinie 9.9
Darmowa wysyłka od 145zł
Naklejki najwyższej jakości
Spersonalizowane naklejki
Ponad 7.800 naklejek
Wysyłka w 24-48H
Szybka obsługa klienta
Wiele naklejek dla dzieci
Codziennie nowe naklejki
Dostępne różne rodzaje dostawy
Naklejki na zamówienie
Naklejki na różne powierzchnie
Projektant do Twojej dyspozycji
Projekt naklejki na maila
Wysyłka za granicę
Login
Darmowa wysyłka od 145zł
Naklejki najwyższej jakości
Spersonalizowane naklejki
Ponad 7.800 naklejek
Wysyłka w 24-48H
Szybka obsługa klienta
Wiele naklejek dla dzieci
Codziennie nowe naklejki
Dostępne różne rodzaje dostawy
Naklejki na zamówienie
Naklejki na różne powierzchnie
Projekt naklejki na maila
Wysyłka za granicę
0

Naklejka tekst Frank Gehry

TenStickers. Naklejka tekst Frank Gehry.

Kolor Twojej ściany

Wymiary (szerokość x wysokość)
Kolor

Dekoracja,która idealnie nada się jako ozdoba do każdego biura z frazą w języku angielskim wypowiedzianą przez kanadyjskiego architekta, którym jest Frank Gehry ‘’98%of what gets build today is S***!’,czyli ‘’98% tego co jest budowane dzisiaj jest g***em!’’ natomiast pod spodem widnieje tekst ‘I’m gonna do the remaining 2% that it’s not’ (Zamierzam zrobić pozostałe 2%,które nim nie jest).Naklejka na witrynę jest dostępna w wielu kolorach i rozmiarach.Została  wykonana z winylu,aby zapewnić długotrwałość.Dekoracja jest łatwa w aplikacji i również z łatwością można ją usunąć.Ozdoba nie pozostawia śladów kleju,ani pęcherzyków powietrza.

...

Informacja o Naklejka tekst Frank Gehry

Numer referencyjny: A9860

Styl naklejki:
Naklejki Napisy

Format:
Nieokreślony

Dla kogo:
Dorośli

Ilość osób:
Bez osób

Naklejki Wielkanoc

Udekoruj Twój dom naszymi Wielkanocnymi naklejkami.